- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- Doküman
-
Komili Taş Baskı Zeytinyağı
Hem göze hem de damak tadına hitap eden Komili zeytinyağı, taş baskı denilen eski usül bir yöntem ile üretimi yapılır. Zeytinyağı yapımında zeytin meyvesinin toplanmasından sıkılmasına, ambalajlanmasından dağıtımına kadar her aşaması titizlik ile yürütülür. Deneyimli uzmanlar tarafından tüm aşamaların kontrol edilmesi kaliteli bir zeytinyağı için çok önemlidir. Tamamen doğal içerikli olan bu zeytinyağını zeytinyağlı sebze yemeklerinde, mezelerde ve salatalarda güvenle kullanabilir, misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz.
Ayvalık yöresine ait olan seçme zeytinlerin taş baskı yöntemi ile sıkılarak elde edilir. Buruk ve yumuşak lezzeti ile gurme sofralarına layıktır. Restoran, otel, kafe gibi Horeca işletmelerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren Bonservis, kaliteli ve lezzetli ürünler sunar. Müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını hızlı ve profesyonel bi şekilde karşılar. Bonservis, pek çok markanın ihtiyaçlarını Salata çeşitleri, zeytinyağlı yemekler ve kahvaltılarda tercih edilen Komili taş baskı zeytinyağı ile etkileyici ve lezzetli sunumlar hazırlayabilirsiniz.
Alerjen Uyarısı
Alerjen bilgisi ürün üzerinde yer almaktadır.
Saklama Koşulları
Serin ve rutubetli olmayan koşullarında son kullanma tarihine kadar güvenle muhafaza edilebilir.
Menşei
Türkiye
Net Gramaj
500 Ml
Kullanım Önerileri
Zeytinyağı hava ve ısı ile temas ettiğinde zarar görebilir. Zeytinyağı her türlü kokuyu içine çekebildiği için mutlaka şişenin ağzı kapatılmalıdır.
-
500 Mililitre